Sunday, November 17, 2013

Σιδηροπυρίτης


ΣΙΔΗΡΟΠΥΡΙΤΗΣ

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΛΙΘΟΥ
Ένα κομμάτι Σιδηροπυρίτη τοποθετημένο στο γραφείο ενεργοποιεί 
την περιοχή γύρω του και φέρνει έμπνευση και θάρρος στους επαγγελματίες. Η πέτρα αυτή διδάσκει πώς να βλέπετε πίσω από τη μάσκα σ’ αυτό που υπάρχει πραγματικά και προωθεί τη διπλωματία. Έχει την ιδιότητα να ανασύρει χρήσιμες πληροφορίες από το παρελθόν και τονώνει την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και στο πεπρωμένο. Αυξάνει την ενέργεια και ξεπερνά την κόπωση. Χαρίζει θετικές σκέψεις, πίστη, δύναμη, δημιουργικότητα και δράση για κάθε νέα αρχή ή μετάβαση διαλύοντας τα παλιά πρότυπα συμπεριφοράς.Τονώνει την αίσθηση της προσωπικής αξίας, αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗΔΥΝΑΜΗ

Είναι μια εξαιρετική ενεργειακή ασπίδα η οποία μας παρέχει προστασία. Μπλοκάρει την αρνητική ενέργεια και ρύπους σε όλα τα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένων των μολυσματικών ασθενειών. Φορεμένος γύρω από το λαιμό, εκτρέπει το κακό και τον κίνδυνο. Είναι χρήσιμος για τους άνδρες που αισθάνονται κατώτεροι, καθώς ενδυναμώνει την εμπιστοσύνη στους ίδιους και τον ανδρισμό τους. Βοηθά τις γυναίκες να ξεπεράσουν τη δουλική στάση και τα συμπλέγματα κατωτερότητας. 
Διαλύει το άγχος, τη μελαγχολία, το λήθαργο, τους φόβους, τις συγκρούσεις και την απόγνωση.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Ευθυγραμμίζει τους μεσημβρινούς και βοηθά στον ύπνο, όταν ο τελευταίος είναι ανήσυχος λόγω γαστρικών αναταραχών. Ξεπερνά την απραξία και το αίσθημα της ανικανότητας. Διευκολύνει την εξερεύνηση νέων δεξιοτήτων και δυναμικού, ενεργοποιώντας τη ροή ιδεών. Διευρύνει και δομεί τις νοητικές ικανότητες, ισορροπώντας το ένστικτο με τη διαίσθηση.  Εμποδίζει τις διαρροές ενέργειας από το υλικό σώμα και από την αύρα.


ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ 

Βοηθά τα οστά και ενεργοποιεί το σχηματισμό των κυττάρων και επανορθώνει τις βλάβες του DNA. Ενδυναμώνει την πεπτική οδό και εξουδετερώνει τις τοξίνες που έχετε προσλάβει. Ευεργετεί το κυκλοφορικό και αναπνευστικό σύστημα, τονώνει το οξυγόνο στο αίμα και ανεβάζει τη λίμπιντο. Ο Σιδηροπυρίτης είναι ευεργετικός για τους πνεύμονες, ανακουφίζοντας το άσθμα και τη βρογχίτιδα. Αυξάνει τη ροή του αίματος στον εγκέφαλο και βελτιώνει τη μνήμη.


ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Παρουσιάζει όμοιες ιδιότητες σε όλες του τις αποχρώσεις.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ
Κρατήστε τον ή τοποθετήστε τον στο λαιμό.
Βάλτε τον κάτω από το μαξιλάρι.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ
Χρειάζεται προστασία από τη μεγάλη θερμοκρασία και τα οξέα.
Ταιριάζει στα ζώδια: Κριός, Τοξότης, Λέων, Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως.
Αντιστοιχεί στα τσάκρας της Βάσης και του Ιερού Οστού.















No comments:

Post a Comment